Szakmai nap - 2015. szeptember 23.

Szövetségünk alapító tagjainak döntése alapján 2015. szeptember közepén Szakmai napot szervezünk, amelyre szeptember elején küldjük ki a meghívókat.

Az NGM (Dr. Odrobina László, Dr. Mátyus Mihály), az NSZFH (Palotás József, Pásztor Tibor) és az FSZB (Csányi Róbert, Dr. Bucskóné Szabari Judit) vezető tisztségviselői tartanak előadást, és válaszolnak a felvetődő kérdésekre. Olyan kritikusan fontos kérdéseket fogunk feszegetni, mint pld. a minőségirányítási rendszerek, folyamatban lévő törvényi változások, eljárásrendek, őszi hatósági ellenőrzések, stb. A szakmai napon tárgyalt témákra a jelentkezéssel egy időben javaslatot is lehet tenni, valamint kérdéseket lehet eljuttatni irodánkba, amelyeket a jelen lévő szakemberek, minisztériumi és hatósági képviselők megválaszolnak majd.

 

Szakmai nap programja elérhető ide kattintva.

Szakmai nap meghívója elérhető ide kattintva.

 

Köszönjük érdeklődését szeptember 23-i rendezvényünk iránt! Sajnos a szakmai napra a nagy érdeklődésre tekintettel több jelentkezést fogadni már nem áll módunkban. Kérjük, figyelje holnapunkat, ahol folyamatosan tájékoztatjuk az érdeklődőket hasonló rendezvényeinkről.

 

A fénykép illusztráció.