Megújult honlapunk!

Augusztus elsejétől látogatóinkat új weboldal fogadja. Reméljük elnyeri tetszését!

A honlap kialakításakor egyszerű, átlátható, modern, de ugyanakkor egyedi, az EFOSZ színvilágának megfelelő arculat megvalósítására törekedtünk. Kiemelt célunk volt, hogy az új dizájn mobil- és tabletoptimalizált legyen, korunk elvárásainak megfelelően.

Az új oldal funkcionaltiásában, biztonságos használatában is megelőzi elődjét. Ezenfelül további új funkciókkal bővítettük lehetőségeinket, hogy szövetségünk még könnyebben még szélesebb körben tudja a felnőttképzés világában zajló történéseket tolmácsolni, hogy csak párat említsünk újításaink közül: gépesített hírlevél rendszer, kategorizálható, szelektálható hírek, zárt fiók tagjaink számára védett tartalommal, akár egyénre szabott dokumentum- és adattárral.

Habár az átállást sok-sok előkészítő munka és gondos tervezés előzi meg, a kezdeti időszakban előfordulhatnak vis maior jelenségek, az ideális működést akadályozó hibák, apróbb esztétikai tökéletlenségek. A szövetség természetesen szeretettel fogadja a visszajelzéseket, kritikákat a honlap megjelenéséről, valamint működéséről.

Reményeink szerint a megújult külsőt egyre bővülő tartalommal fogjuk megtölteni a jövőben.

Kellemes böngészést kívánunk!

Tagok, figyelem!
Tagjaink számára e-mailben kiküldtük a belépéshez szükséges teendőket. Ha nem kapta meg az e-mailt, elsőkörben nézzen körül postafiókja "spam" részében, hiszen néhány szolgáltató a levél automatizált jellege miatt esetleg tévesen áthelyezi oda. Amennyiben ott sem találja vagy nehézségei adódtak a levélben foglaltak végrehajtásával, kérjük minél előbb jelezze felénk.