Bemutatkozás

Az Engedélyezett Nyelvi Szakmai és Egyéb Felnőttképzők Országos Szövetsége (EFOSZ) olyan kifejezetten szakmai érdekek mentén szerveződött szövetség,

amelynek fő küldetése a mai magyar felnőttképzés színvonalának emelése, az engedéllyel rendelkező, vagy azt megszerezni szándékozó képzők szakmai segítése, érdekeinek képviselete.

Szövetség legfőbb szervezete a Közgyűlés, az operatív munkát az Elnökség végzi. Három Állandó Bizottság működik szövetségünkben: a Felügyelő Bizottság, az Etikai Bizottság és a Szakértői Bizottság. A tagjaink számára az Elnökség mellett a mindennapokban a Szakértői Bizottság nyújt kiemelkedően nagy segítséget, hiszen folyamatosan olyan szaktanácsadással nyújtunk segítő kezet tagjainknak, amely mindig naprakész és biztos tudáson alapul.

Az EFOSZ rendes tagja lehet minden olyan jogi személy, amely felnőttképzési engedéllyel rendelkezik, az Alapszabályunk rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek fogadja el, és kötelezettséget vállal a Szövetségi célok megvalósítása érdekében a Szövetség munkájában történő személyes közreműködésre, valamint tagsági díj megfizetésére.